FlexPool  Recruitment   Opleidingen & Cursussen  Keukenoptimalisatie

 

Wij werken samen met professionele koks die in elke keuken optimaal ingezet kunnen worden dankzij ervaring en kennis.

Onze FlexPool bestaat uit (180+) zelfstandigwerkende koks, souschefs, chef koks en Executive chefs. 

In te zetten vanaf 1 dag!

Is er behoefte aan een vaste kok binnen het team, dan gaan wij in overleg op zoek naar de beste match die goed past binnen het gewenste profiel en team.

JustHoreca zorgt vervolgens voor een prettige bemiddeling en duidelijke afspraken voor alle betrokken partijen.

Opleiding SVH kok is de koksopleiding van JustHoreca.

Via dit opleidingsprogramma stomen chefs uit de dagelijkse horecapraktijk de deelnemers in 22 weken klaar voor het examen van SVH kok.  Meer info.

Cursussen

3 daagse cursus SVH Leermeester. 

Een cursus voor iedereen die erkend Leermeester wil worden, in een keuken, restaurant, receptie of bedrijfskantine. Meer info.

JustHoreca kan assisteren en adviseren bij het optimaliseren van de keuken in de ruimste zin van het woord.

 

Dit kan bijvoorbeeld zijn bij de opstart van een nieuwe keuken of juist het verbeteren van een bestaande keuken.

 
 
 
KEUKENOPTIMALISATIE

Naast het feit dat de keukenbrigade een goed geoliede machine moet zijn om perfect te draaien zijn er uiteraard nog veel meer aspecten die van belang zijn bij een succesvolle horecaonderneming.

 

JustHoreca kan assisteren en adviseren bij het optimaliseren van de keuken in de ruimste zin van het woord. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij de opstart van een nieuwe keuken of juist het verbeteren van een bestaande keuken.

Hieronder vindt u een aantal zaken waarbij JustHoreca onder andere van dienst kan zijn:

  • Het (mede) bedenken van horeca-concepten, uitwerken en implementeren

  • Menu-engineering

  • Kosten & Efficiency Engineering (per gerecht exacte kostprijzen en succesfactor)

  • Startup begeleiden (keukeninrichting, servies, kleding, groothandel selectie etc.

  • Recruitment van de keukenbrigade

  • Samenstellen van een "vaste" FlexPool van koks. 

  • Begeleiding & advies van keukenmanagement