HART VOOR DE ZAAK 

Het geheime recept van JUSTHORECA is een mix van kennis, ervaring en netwerk. In 2017 besloten Chris van Alphen en Maarten Hogeveen om hun krachten te bundelen in dit unieke concept. Maarten is chefkok geweest bij toprestaurants zoals d'Vijff Vlieghen en Chef’s Table, Chris heeft zijn sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling en recruitment. Samen met een team van vijf medewerkers, zorgen zij er elke dag voor dat de juiste kok in de juiste keuken staat. 

Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar JUSTHORECA levert altijd maatwerk. Voor de kok én de horeca-ondernemer. Want je kan pas écht vlammen, wanneer iedereen happy is. Tijdens intakegesprekken vragen we dan ook door. Hoe veel uur wil iemand werken, in wat voor keuken voelt iemand zich thuis en wilt diegene misschien altijd de vrijdagavond vrij? Wij geloven in langdurige relaties. Niet in vluggertjes.

Met ons brede netwerk van flexibele en vaste koks, ondersteunen wij ruim honderd horecabedrijven in Nederland in het vinden en behouden van het juiste keuken personeel. 

MISSIE

Intakegesprekken voeren, koks inplannen en toekomstplannen maken. Samen met een team van vijf fulltime medewerkers werken we aan onze missie. Ons kantoor vind je in Zaandam.
 
Kom eens langs!

HET TEAM

 Van een start-up met een aantal koks, is JUSTHORECA gegroeid naar een netwerk van bijna 200 flexibel inzetbare koks. Ons doel is om het grootste netwerk van horeca-professionals op te bouwen.

SAMEN GROEIEN

 
Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. 
Vanaf mei 2018 is JUSTHORECA een erkend Leerbedrijf! Wij mogen officieel studenten opleiden en voorbereiden op de praktijk.
ONZE RELATIES