It's official! JustHoreca is een feit!

Op 1 juli 2017 is JustHoreca officieel geboren! Na lange voorbereidingsperiode hebben Maarten Hogeveen en Chris van Alphen kennis, ervaring en netwerken samengevoegd. De missie van JustHoreca is het hoger segment horeca in Nederland te ondersteunen met kennis, connecties en capaciteit.


FlexPool

We zijn begonnen met het opzetten van een Flexpool van goede zelfstandig werkend koks. Onze jongens hebben allemaal minimaal 3 jaar ervaring en zijn multi-inzetbaar. Inmiddels heeft JustHoreca een pool van 15 "eigen" medewerkers en werken zij met ruim 45 freelance koks samen om in de behoefte aan capaciteit van hun relaties te voorzien. Het portfolio aan relaties is de 25 gepasseerd en bestaat o.a. uit Restaurant Moon, Madam, Winekitchen, Crowne Plaza, Sandton Groep, NH Hotel Groep, Van Rooijen Catering, Famous Flavors, Loetje etc. etc.


Recruitment van vaste posities

Naast de Flexpool kunnen horecabedrijven ook terrecht met hun behoefte voor het recruiten van kok die direct in dienst gaat bij de relatie. Het netwerk van JustHoreca is groot en ze hebben inmiddels een mega database opgebouwd met kandidaten. De benadering van JustHoreca is altijd persoonlijk en ongedwongen. Ze werken vanuit de kandidaat dus willen eerst weten waar de kok naar op zoek is en hierbij kijken zij of er een mogelijke opdrachtgever is die behoefte heeft.

Naast bovenstaande doet JustHoreca aan (interim) Keukenmanagement, Menu - Concept Engineering en de Startup van Horecazaken (met een focus op de keuken). 8 views0 comments